Dispoziții legale

Dispozitii legale

Acest site nu este menit sub nicio formă să discrediteze, calomnieze sau să insulte vreo instituție media ori pe reprezentanții ei. A fost creat în scop strict educațional pentru tinerii jurnaliști, bazat pe opinii obiective și pur profesionale despre modul de realizare a materialelor jurnalistice.

Toate materialele prezentate cu titlu de exemplu sunt protejate de Legea proprietății intelectuale și apartin exclusiv realizatorilor și instituțiilor media care le-au promovat. Acesta este și motivul pentru care am decis să fac trimitere către link-urile la care pot fi ele găsite în forma originală și nu să le transcriu, nedorind să intervin cumva asupra lor.

Reproducerea materialelor de pe acest site este autorizată NUMAI cu menționarea sursei și în limitele prevazute de legislația drepturilor de autor și a drepturilor conexe în vigoare. Restricția reproducerii materialelor de pe site va fi clar indicată doar acolo unde este cazul.

Orice ofensă considerați că v-a fost adusă, orice comentariu credeți ca v-ar putea afecta imaginea scrieți-mi și voi acționa în consecință.

Îi rog așadar pe toți cei care simt nevoia să-și exprime opiniile pe acest site să își păstreze comentariile în limitele decenței și, mai ales, ale dispozițiilor legale. Este interzisă utilizarea conținutului acestui site în scopuri ilegale. Este interzisă încercarea de a obține acces neautorizat la site sau la sistemele conexe. Orice tentativă va fi reclamată autorităților competente.